Lær os at kende  

Erfarne rådgivere

Vores erfaring er oparbejdet gennem mange års praktisk ledergerning. Vi har solid erfaring i hands-on rådgivning af ledergrupper og bestyrelser, krisestyring, kommunikation og træning i håndtering af personalesager gennem et utal af konsulentprojekter.

I konsulenthuset Navigate Metoo har vi tilknyttet et professionelt netværk af kliniske psykologer, advokater og konsulenter med speciale i MeToo-sager.

"Vi gør det, fordi vi grundlæggende mener, at ingen bør blive syge af at gå på arbejde, 
ingen bør mistrives, og vores selvværd og selvtillid skal styrkes - ikke nedbrydes."

Hvem er vi?

Vibeke Hartkorn

Vibeke Hartkorn arbejder med direktioner og bestyrelser, når de ønsker at opnå stærke kommunikationsmetoder og organisatorisk slagkraft på vejen mod forretningsudvikling, stakeholder management og branding i offentligheden. 

Vibeke coacher ledere, udvikler kommunikationsmetoder og skaber strategi for stakeholder management.

Vibeke har en lang erhvervskarriere inden for journalistik, psykologi, systemisk coaching og virksomhedskommunikation og bestyrelsesarbejde  og er trænet i Danmark og USA .

Vibeke står bag en række bøger om karrieliv, lederkommunikation, sund arbejdspladskultur og forandring i den tekniske revolutions tidsalder.


Som konsulent er Vibeke energiskabende, ambitiøs på jeres vegne og god til at skabe løsninger, der holder i virkeligheden.


Mød Vibeke her:
 https://www.linkedin.com/in/vibekehartkorn/

Johnny Hassinggaard Jensen

Johnny er en af Danmarks bedste performancetrænere og organisationsudviklere i danske og internationale virksomheder, og  kultiverer lederskabet og medarbejderskabet, så der opstår motivation, selvværd, energi og engagement, og derigennem stærk performance.  

Solid erfaring fra arbejdet i ledergrupper og direktioner, som officer i forsvaret og virksomhedsejer i flere internationale virksomheder indenfor management.

Johnny er medforfatter til bogen SHIFTCreate sustainable transformations.

Som konsulent er Johnny nærværende, humoristisk, positivt udfordrende, engagerende og god til at få skabt motivation for forandring.

Mød Johnny her:
https://www.linkedin.com/in/johnny-hassinggaard-jensen-67b3a34/

Mette Hassinggaard

Mette Hassinggaard har arbejdet i kommercielle roller i internationale virksomheder de seneste 30 år som founder af egne virksomheder og som ansat i store internationale koncerner.

Mette har siden været beskæftiget i management konsulent branchen med fokus på salg, salgsledelse, effektivitet og lederudvikling.

Med en erhvervskarriere dybt forankret i ordentlighed, balanceret med en kommerciel tilgang til virksomhedsudvikling, vækst og performance, kaster Mette nu al sin energi og drive ind i at supportere og støtte organisationer og virksomheder i en tidsalder, der kalder på stærk virksomhedskultur som løftestang for resultatskabelse.

Som partner i Naviagte Metoo er Mette den, I møder, når I skal finde netop jeres løsning for et godt samarbejde med os.

Mød Mette her:
https://www.linkedin.com/in/mettehassinggaard/

Johnny, Mette og Vibeke

Se denne video, hvor vi fortæller lidt mere om os selv.